18333
Γραμμή Επικοινωνίας

 

 

Απόκτησε το κατάλληλο e-shop για την επιχείρησή σου, απο την ομάδα Vrisko Digital Marketing!
Προσελκύει πελάτες

To e-shop σου είναι ελκυστικό και σχεδιασμένο έτσι ώστε οι πελάτες σου να βρίσκουν εύκολα τα προϊόντα που θέλουν & να τα προσθέτουν στο καλάθι αγορών με λίγα κλικ.

 

Καλύπτει κάθε ανάγκη της επιχείρησης

Υπάρχει λύση για κάθε εξειδικευμένη ανάγκη, που μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία blog ή ακόμα και την αποστολή newsletters. Έτσι το επαγγελματικό e-shop σου προσαρμόζεται σε ό,τι έχει πραγματικά ανάγκη η επιχείρισή σου.

e-shop
blog
newsletter
Εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες

Γνωρίζεις ότι το 50% των αναζητήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες γίνεται από κινητές συσκευές; Κι όμως, πολλά e-shops δεν εμφανίζονται σε αυτές. Το δικό σου ωστόσο είναι “mobile friendly”, δηλαδή εμφανίζεται σε κάθε οθόνη και συσκευή, έτσι ώστε να μην χάνεις κανένα πελάτη!

 

 

Είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης θα ξέρουν το επάγγελμά σου και το πού βρίσκεται η επιχείρησή σου, ώστε να σε εμφανίζουν στις ανάλογες αναζητήσεις (SEO friendly).

 

 

Όταν λέμε ασ’ το σε εμάς...το εννοούμε.
Άμεση ανταπόκριση

Ο προσωπικός σου Vrisko Website Expert είναι πάντα στη διάθεσή σου για αλλαγές και προσθήκες στο e-shop σου.

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές

Το e-shop σου σχεδιάζεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και διαχείρισης, που εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητά της κατά 99.9%.

 

Ασφάλεια

Η ασπίδα μιας μεγάλης εταιρίας, την οποία έχουν εμπιστευθεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 14.000 επιχειρήσεις για τη διαδικτυακή τους προβολή, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση.

 

To κατάλληλο e-shop για να προωθήσεις τα προϊόντα σου

Κάνε το πρώτο βήμα!

Κάλεσέ μας στο 18333 ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα 

*
*
*
*
*
Δεν έχετε αποδεχτεί τους Όρους και Προϋποθέσεις του www.vrisko.gr.
Πιστοποιήσεις/Μέλη